Sponsoring

Onze uitdaging “Verbinden”

Het stellen van doelen en deze bereiken, u kunt hierbij denken aan: snel kunnen doorschakelen, het geloof in een concept en dit met veel passie proberen te bereiken, pieken op het juiste moment.

Kortom genoeg overeenkomsten met ons en uw bedrijf!!
Zonder het te beseffen bent u als ondernemer een topsporter.

Het is onze uitdaging om ondernemen en sport met elkaar te verbinden en die zowel voor uw onderneming als voor Reiger Boys zaalvoetbal te kunnen laten leiden tot significante voordelen.

Reiger Boys zaalvoetbal beschikt over een groot aantal instrumenten om uw communicatie doelstellingen te helpen realiseren.

Bereik

Reiger Boys zaalvoetbal staat regelmatig vol in de aandacht. Zowel regionaal als landelijk. Regelmatig verschijnen er artikelen over onze vereniging in o.a. De Koerier, Heerhugowaards Nieuwsblad en het Noordhollands Dagblad.

Daarnaast gebruiken wij meerdere kanalen op social media om ons nieuws te verspreiden. Denk hierbij aan Facebook, Youtube, Twitter en Instagram.

Met ons vrouwenconcept zijn wij uniek in Nederland. Een volwaardige jeugdopleiding voor meiden en daarnaast spelen op het hoogste niveau van Nederland.

Wij zijn naast voetbal ook maatschappelijk actief. Zo verzorgen wij voor de KNVB op diverse scholen in de regio het Futsal Fissa project waarbij wij trainers en materialen leveren. Daarnaast organiseren wij regelmatig voor onze speelsters evenementen om elkaar beter te leren kennen.

Vrouwenzaalvoetbal

Reiger Boys zaalvoetbal komt uit in de landelijke Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal dit is de hoogste competitie voor het vrouwenzaalvoetbal in Nederland. Zowel onze vrouwen 2 als vrouwen 3 komen uit in de Hoofdklasse, de hoogste regionale klasse.

“Avondje Reiger Boys”

Bij thuiswedstrijden van Reiger Boys vrouwen 1 worden de voorwedstrijden gespeeld door andere teams van onze vereniging. Hierdoor kunnen wij de zaal voorzien van onze eigen sponsoruitingen en een echte Reiger Boys sfeer creëren. Daarnaast blijft publiek langer in de zaal aanwezig en blijven ouders en speelsters kijken bij de wedstrijd van ons “Eerste” team.

Hoofdsponsor Reiger Boys vrouwen selectie
- (VR1 - MO17) Voorkant shirt positie 2
- Opdruk voorkant shirt
- Opdruk 2x wedstrijddoek
- Opdruk presentatiepak
- Adv. Wedstrijdposter
- Halve pagina programmaboekje
€ 2000,- per seizoen
Subsponsor Reiger Boys vrouwen selectie
- (VR1 - MO17) Achterop shirt (periode 3 jaar) positie 3
- Opdruk voorkant shirt
- Opdruk 1x wedstrijddoek
- Opdruk presentatiepak
- Adv. Wedstrijdposter
-Kwart pagina programmaboekje
€ 1000,- per seizoen
Sponsor Reiger Boys vrouwen selectie
- (VR1 - MO17) Logo op een broekje positie 4 of 5
- Opdruk broekje
- Opdruk 1x wedstrijddoek
- Adv. Wedstrijdposter
- Kwart pagina programmaboekje
€ 500,- per seizoen

Meidenzaalvoetbal

Reiger Boys zaalvoetbal heeft een volledige jeugdopleiding door in iedere leeftijdsgroep een team uit te laten komen in de jongens competitie. Meiden worden geselecteerd op onze talentendagen die in het begin van elk seizoen worden georganiseerd.

Door meiden op jonge leeftijd kennis te laten maken met zaalvoetbal verwachten wij dat het niveau in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal verder gaat groeien. Doelstelling van de vereniging is om over enkele seizoenen met een volledig door Reiger Boys opgeleid team in de Eredivisie uit te komen.

De afgelopen jaren hebben wij ons al bewezen. Diverse speelsters hebben mede dankzij het spelen van zaalvoetbal de weg omhoog gevonden. Eind seizoen 2016/2017 kwamen ruim 12 jeugdspeelsters uit in diverse bondsteams van de KNVB. Zowel regionaal als landelijk.

In seizoen 2016/2017 leverde het werk voor de jeugd een aantal prachtige resultaten op. Zowel MO11 als MO13 speelde de finale om de Districtskampioenschappen jongens. MO18 werd Nederlands Jeugdkampioen en zowel MO13 als MO18 speelde voorwedstrijden bij een interland bij het Heren Zaalvoetbal.

Jeugdsponsor Reiger Boys meiden selectieteams
- (Alle jeugdmeidenteams) Voorkant shirt positie 2
- Opdruk voorkant shirt
- Opdruk 1x wedstrijddoek
- Adv. Wedstrijdposter
- Halve pagina programmaboekje
€ 1500,- per seizoen
Stersponsor Reiger Boys meiden selectieteams
- Opdruk achterkant shirt positie 3
- Adv. Wedstrijdposter
- Kwart pagina programmaboekje
€ 750,- per seizoen
€ 200,- per team, per seizoen
Sponsor Reiger Boys meiden selectie
- (VR1 - MO17) Logo op een broekje positie 4 of 5
- Opdruk broek
- Opdruk 1x wedstrijddoek
- Adv. Wedstrijdposter
- Kwart pagina programmaboekje
€ 600,- per seizoen
€ 200,- per team, per seizoen

Recreatief

De focus binnen Reiger Boys ligt op vrouwen -en meidenzaalvoetbal. Daarnaast heeft Reiger Boys ook meerdere recreatieve heren -en jongens zaalvoetbalteams. Ook voor die teams is het mogelijk om met uw bedrijf op de shirts te staan.

Naast clubsponsor waarbij u de gehele vereniging sponsort is het ook mogelijk om zowel op de voorkant als de achterkant van de shirts uw logo te plaatsen.

Teamsponsor recreatief Reiger Boys
- Teamsponsor recreatieve teams voorkant shirt positie 2
€ 300,- per seizoen
Teamsponsor recreatief achterkant Reiger Boys
- Teamsponsor recreatieve teams
- Opdruk achterkant shirt positie 3
€ 175,- per seizoen

Futsal Cup

Reiger Boys heeft in seizoen 2016/2017 voor het eerst de Futsal Cup georganiseerd. Het meiden jeugdzaalvoetbaltoernooi waaraan meer dan 18 teams mee deden. Alle leeftijdscategorieën kwamen aan bod.

De grote landelijke zaalvoetbalclubs zoals KTP Nieuw Roden, Drachtster Boys en Hovocubo maar ook veldverenigingen en talentenscholen zoals DSS en Topshelf Girls Soccer Academie deden mee aan de Futsal Girls Cup.

Ook komende jaren willen wij ons toernooi verder uitbreiden. Komend seizoen wordt er gestart met een 2-daags evenement waarbij ook de vrouwen mee gaan doen.Ook is er gekozen voor een sporthal met meer capaciteit. Wij zoeken voor dit prestigeuze toernooi nog een hoofdsponsor.

Sponsor Futsal Cup
- Naam over de gehele dag genoemd op de toernooi dag
- Logo op de hoofdpagina website
- Logo op sponsorpagina website
- Logo in programmaboekje
- Mogelijkheid tot ophangen reclamedoek
- Aandacht in diverse media
€ 750,- per evenement