Futsal Fissa

Met ingang seizen 2016/2017, zijn wij begonnen met Futsal Fissa, een spectaculair programma voor het voortgezet onderwijs, dat samen met de KNVB is ontwikkeld. Op dit moment kunnen alle scholieren in de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs via futsalfissa.com filmpjes bekijken, waarin opdrachten staan die zij met hun klas kunnen uitvoeren. De klas die het meeste van deze opdrachten uitvoert, wint een geweldige prijs: een zaalvoetbalfeest op hun school.

Het tweede gedeelte van Futsal Fissa is een interne scholencompetitie. De reeks duurt tien weken lang. Reiger Boys verzorg in samenwerking met de KNVB de organisatie van enkele scholen in de kop van Noord-Holland. Dit doen wij in de vorm van clinics en begeleiding in de competitie, afhankelijk van de wensen van de school.

Door heel Nederland nemen ongeveer 40 scholen verspreid door het hele land deel aan Futsal Fissa.

Het mes snijdt aan twee kanten. Scholen en leerlingen maken kennis met zaalvoetbal en bijkomend voordeel is dat er direct contact gelegd kan worden met een heel interessante doelgroep voor de vereniging, namelijk jongens en meisjes in de leeftijd 13-15, die interesse hebben in zaalvoetbal, zowel als spelend lid en als fan.

Reiger Boys mag zich samen met 9 andere verenigingen in Nederland Futsal Fissa Partner noemen.